Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,67 g |
Tuky | 19,60 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 124,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2020 11:55
1. 3. 2015 15:32
24. 2. 2015 19:16
24. 2. 2015 13:11
24. 2. 2015 12:38
24. 2. 2015 10:53
23. 2. 2015 20:52
23. 2. 2015 20:32
23. 2. 2015 19:44
23. 2. 2015 19:25
Jaruško, u nás játra taky nejsou moc často
Jitko díky
23. 2. 2015 19:21
23. 2. 2015 18:31
23. 2. 2015 17:51
23. 2. 2015 16:53
23. 2. 2015 16:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 12 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 14 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 14 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 14 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 7 hodinami
Kuřecí špízy
gabikka uvařila před 10 hodinami
Sekaná
.Bramburka. uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 13 hodinami
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 13 hodinami
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 17 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 18 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 18 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 18 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Hanka22 uvařil před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Mini langoše ze zakysané smetany: Jemné těsto nechte pořádně vykynout a placky zprudka usmažte v pořádné vrstvě oleje
Další recepty
Tématické fráze: játra na pomerančích játra na kaši tncz nova 23.2. 2015
Suroviny: játra vepřová, pomeranče, zázvor čerstvý, cukr třtinový, sůl, máslo, olej, brambory, fenykl, mléko, máslo, sůl
Játra na pomerančích s bramborovo-fenyklovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2vn
15 názorů