Pivní žebra na medu a zázvoru
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 615 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,14 g |
Tuky | 100,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 200,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vlastně tak lze upravit jak bůček, tak klasická žebra. Vlastně žebra speciál vypadají jako něco mezi nimi. Ale klasická žebra stačí jen na prudce zatáhnout prvních 20 minut a pak už neodkryté péct na 150° a průběžné potírat marinádou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2015 16:08
21. 4. 2015 15:12
21. 4. 2015 09:38
20. 4. 2015 22:28
20. 4. 2015 12:15
20. 4. 2015 10:37
20. 4. 2015 08:45
Krasny recept Kacko.
20. 4. 2015 08:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 minutou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 25 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: zebra na medu hovězí žebra v pivní marinádě pivni marinada na zebra recept žebra na medu zebra na zazvoru zebro na medu recept na žebra na medu marinada pivo med pečená žebra na medu a pivu pečená žebra zázvor žebra na medu recept recepty zebra na medu zebra ribs peceni marinady na žebra marináda na žebra, zázvor žebírka na medu a pivu pivní marinády na zebra žebra na medu a na černém pivu jak ipravit vepřová žebra recept žebra na medu se se zázvorem
Suroviny: žebra vepřová, pivo černé, med, šťáva citronová, zázvor, chilli paprika sušená, česnek, tymián čerstvý, římský kmín mletý, sůl, pepř
Pivní žebra na medu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrzy
8 názorů