Vepřová řezanka
Vepřové maso pokrájené na nudličky naložené do pikantní marinády se na talíři jen rozpadá. Spousta dobře okořeněné zeleniny dodá pokrmu nejen výživovou hodnotu, ale zláká nás i svým vzhledem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 245 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,56 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 54,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do nakládaného masa lze přidat i malou štamprdličku tvrdého alkoholu - koňak, vodka...(maso pak krásně zkřehne - dělám tak v létě na grilování a maso je vždy fajn a nehrozí, že by bylo jak podešev), ale není nutné jít hned kupovat celou lahev, bez něj to je taky dobré, ale s ním...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2011 22:18
25. 3. 2009 11:17
25. 3. 2009 10:23
25. 3. 2009 10:23
25. 3. 2009 09:22
24. 3. 2009 23:57
24. 3. 2009 23:41
24. 3. 2009 23:35
24. 3. 2009 23:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak správně zatáhnout maso? Díky osvědčenému postupu získá nahnědlou kůrčičku a výbornou chuť
Další recepty
Tématické fráze: řezanka z vepřového masa rezanka řezanka recept recept pikantní řezanka recept recept na rezanku řezanka z kýty řezanka z vepřového recepty rezanka recept řezanka řezanka z vepřové kýty recept na veprovou rezanku řezanka z kuřecího masa rezanky pikantní řezanka řezanka recepty vepřová kýta řezanka kuřecí řezanka pikantní vepřová řezanka recepty na řezanku vepřová krkovice recepty
Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, omáčka rybí, koření čína, protlak rajčatový, bílek, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, brokolice, pórek, žampióny, cibulka jarní, mouka hladká, vývar masový
Vepřová řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r00L
9 názorů