Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský cibulový " chléb " z MT funkce Crisp

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 926 kJ /
1 894 kcal
Bílkoviny64,86 g
Tuky54,78 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy275,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na jemné proužky a zvolna orestujeme na jedné lžíci sádla dozlatova. Krok 2: Ostatní suroviny a druhou lžíci sádla smícháme v míse, do vzniklého těsta přidáme 3/4 podušené a hrstt sušené cibule, nasekané jehličky rozmarýnu, osolíme a opepříme. Krok 3: Talíř Crisp vymažeme olejem a rovnoměrně pokryjeme vypracovaným těstem. Povrch posypeme zbylou cibulí. Krok 4: Pečeme s pužitím funkce Crisp 14 minut.

Zveřejněno 28. 5. 2015

Poznámka autorky maris

Zdroj: recepty přiložené k MT, mírně upraveno

Crisp je součástí jen určitých typů MT. Kdo ho nemá, může upéct v normální troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italský cibulový " chléb " z MT funkce Crisp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9mgP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Italský cibulový " chléb " z MT funkce Crisp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9mgP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Vyborny napad:yes: pro mikrovlnku.
Mozna bych tu cibulku i lehounce posypala cukrem, aby zkaramelizovala.I kdyz to uz pak bude trochu jina chut:-)).

:-K:-p:yes:

Mně se to taky moc líbí! Já na "crispu" peču běžně pizzu a nemá to chybu, takže věřím, že u tohoto receptu to taky funguje:-):yes:

maris:jj, tak nějak:-D:-D

hosta: Jitko, můj kamarád říká, že svíčková je jen lehký zeleninový krém. Myslíš něco takového ?;-):-)):-D Díky:-)

Andrejko - určitě by v troubě šel. Budu upřimná - čerstvý byl výborný, ale teď je trošku tužší.

Jako obvykle - nádherné:yes:, ale koukej udělat něco ze zeleniny, ať se mohu opičit:-D

1974andrea: jsi na omylu, 4 :-D:-D:-D:-D:-D

spagetka:Spagi, ty bys potřebovala minimálně tři životy, než stihneš všechno naslibované vyzkoušet :-D

Maruško, recept se mi líbí, předpokládám, že to půjde upéct i v normální troubě;-)

:-p:yes: Velmi žravé foto

Děkuju:-)

cathleen: spráávně - cibule, už jsem opravila;-):-8:-))

Taky se mi líbí, i když já zrealizovat nemůžu. Fotka - jako vždy, nádhera pro oči :-K
Maruško, v Surovinách máš -hrst sušené- čeho? Cibule?

Jéé, to se mi líbí, ukládám ihned k vyzkoušení ;-);-):-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
funkce crisp, cibulový proužky, cibulovy chleba, funkce crisp recepty, recept na italský chléb, pečeme chleba v mt, top recepty cibulový chleba, funkce crisp mt, cibulový smetanový koláč, co je funkce crisp, recept na cibulový chléb, z čeho si upéct domácí cibulový chleba do trouby, crisp recepty, recepty na crisp, italský chleb bez lepku, funkce crisp u mt, chleb italskeho typu, recepty pro mt

Suroviny:
cibule, cibule sušená, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, sádlo, mléko, sůl, pepř mletý, rozmarýn čerstvý, olej

Přidat fotografie receptu