Zámecké lívanečky se švestkovým rozvarem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 184 kJ / 2 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,26 g |
Tuky | 44,58 g |
Vláknina | 27,02 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 373,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Převzato z pořadu "Kluci v akci", mírně upraveno :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2016 07:04
20. 2. 2016 02:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 4 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: kluci v akci lívanečky recept na lívanečky lívanečky podle kluků v akci recept-švestkový rozvar lívanečky kluci v akci švestkový rozvar s vanilkou lívance s rozvarem z ovocem jablickova povidla rozvar z povidel lívanečky s jahodovým rozvarem
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, smetana, vejce, cukr krupice, sůl, mléko, máslo, švestky, rum, povidla švestková, voda, skořice mletá, kůra citronová, badyán, cukr vanilkový, cukr krupice, šlehačka
Zámecké lívanečky se švestkovým rozvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Bl5
2 názory