Opékané jehněčí maso s bramborami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,60 g |
Tuky | 55,10 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 60,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2015 07:27
Anna Kocikova: Ďakujem Anička
14. 9. 2015 19:47
Sympatický recept
12. 9. 2015 16:39
cecilka: Cecilka moja, stačí to, mäso je narezané na malé kúsky, opekanie cca 6-7 min + opečenie so zemiakmi, to úplne stačí, jahňacina je mäkká skoro. Len kým sa neopečú zemiaky. Zemiaky varené v šupke a surové majú inú chuť.
12. 9. 2015 13:16
Terezka ,.....ale celkom mi tam nesedí čas pridanie uvarených zemiakov k iba "zatiahnutému" mäsu. Netreba jahňacinu udusiť aspoň do polomäkka, potom pridať uvarené zemiaky Alebo keď už, tak k "zatiahnutému" pridať zemiaky, ale surové no a paradajky úplne na koniec, tie sú hotové "šup-šup"....ale inak, vďaka za inšpiráciu, ešte mám asi pol stehna v mrazničke a pečené ma už omrzelo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí maso recepty recepty na jehněčí jehneci maso s bramborem
Suroviny: maso jehněčí, brambory, olej, sůl, pepř, kmín drcený, rajče
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
4 názory