Salát z cizrny a hummus
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 538 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,46 g |
Tuky | 31,34 g |
Vláknina | 186,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 182,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučujem nepoužívať konzervovaný cícer - cizrnu. Konzervy sú podľa mňa východiskom z núdze, ak nás tlačí čas a podobne. Je veľký rozdiel medzi jedlom pripraveným z konzervovanej suroviny alebo čerstvo uvarenej.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2013 15:16
12. 1. 2013 13:23
22. 5. 2011 09:12
Cizrnu si namoč večer a var druhý deň, potom to trvá cca hodinu, ku koncu varu osolím. Je chuťovo veľmi dobrá, lepšia ako všetky ostatné strukoviny, chutí aj iba tak - uvarená, trošku vzdialene pripomína gaštany. Ja si uvarím vždy väčšie množstvo, scedím a časť zamrazím pre strýka náhodu.
Idem hore dať do receptu nejakú poznámku...
Želám peknú nedeľu.
21. 5. 2011 22:45
25. 2. 2011 11:49
5. 8. 2010 17:18
16. 7. 2009 21:38
16. 7. 2009 20:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: cizrna recepty cizrna v receptech humus recept recepty z cizrny cizrnový humus cizrnový hummus humus z cizrny salát s cizrnou cizrna cizrna humus cizrna recept recepty cizrna recept humus recept na humus z cizrny cizrnovy salat recept na humus humus cizrna humus recepty recept cizrna cirzna
Suroviny: cizrna, cibule, rajče, sůl, olej, citron, cukr, řeřicha, sýr
Salát z cizrny a hummus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjZ0
8 názorů