Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso"hašé" s hříbky

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 748 kJ /
896 kcal
Bílkoviny104,54 g
Tuky18,05 g
Vláknina50,80 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy62,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli restujeme do sklovita na rozehřátém másle s olejem. Přidáme nakrájené hříbky, osolíme, opepříme a ještě chvíli restujeme. Poté přidáme 4 lžíce vývaru a přikryté pokličkou dusíme slabým varem 15 minut. Krok 2: Mezitím ponorným mixérem rozmixujeme maso na jemno a pak ho přidáme k podušeným hříbkům.
Podle potřeby dochutíme, přidáme česnek, naředíme vývarem na konzistenci hustější bramborové kaše a minutu provaříme. Krok 3: Můžeme podávat s pečivem, ale hodí se i brambory.

Zveřejněno 21. 10. 2015

Poznámka autorky Anna Kocikova

Letos to už byla asi poslední várka hříbků. Jinak lze určitě nahradit podušenými žampiony, nebo hlívou.

Na ozdobu jsem přidala nakrájenou mrkev z vývaru+nakrájenou zavařenou okurku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso"hašé" s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN5z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí maso"hašé" s hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN5z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Všem děkuji:-K


BILKOVAI:Ivi,původní název jsem chtěla dát něco jako"kuřecí hašé s hříbky"ale měla jsem obavy z komentářů,že hašé je rozmixovaná"hmota"a já tam mám pokrájené hříbky.Chtěla jsem se vyhnout zbytečným komentářům"o ničem";-):-)
Ale to,co zbylo,jsme si dali na másle osmažené vece a moc jsme si pochutnali:yes:

Drahu - ty jsi fakt borka, počkám na příští sezonu;-):yes:

Tak tohle vypadá moc dobře :-p:-p:yes:

:yes::yes::yes::-p:-p:-p......konecne viem, co urobit s varenym kuracim masom inak, ako z neho robit napr. rizoto.

Zajímavé :yes::yes::yes::-K

To bych si představovala, jako pomazánku. Super nápad :yes:

Mňamka, kterou brzy vyzkouším :-D

Tématické fráze:
hase z kureciho masa, kuřecí maso s hříbky, haše z vařeného kuřecího masa, hase s kuřecího masa, kuřecí s hříbky, hase z kureciho masa recepty, haše z pečeného kuřecího masa, kureci maso s hribkama, kureci hribky, maso a haše, hašé maso recepty, hašé kuřecího masa, haše, recepty masové kuřecí haše, haše z kureciho, masová haše z kuřecího masa, rečept na haši, čína z kuřecího mada, recepty z kuřecího masa, recept - hašé z masa

Suroviny:
maso kuřecí, houba hřib, máslo, olej, cibule, česnek, vývar, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu