Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2024 19:06
Vynikajúce a chutné jedlo, robil som v remoske, príloha selské zelí od @cathleen, výborná kombinácia, vďaka za recept, pridávam foto…
22. 4. 2023 13:58
moc jsme si pochutnali
6. 1. 2023 23:25
Michal_amater: děkuji za komentář, cibulí nic nezkazíte
6. 1. 2023 23:19
Mám rád jednoduché recepty, vyzkoušeno a chutné. Fotku jsem přidal, do oblíbených receptů uloženo. Příště dám více cibule.
7. 8. 2022 07:38
Pěkný recept i provedení - krásné foto
6. 1. 2019 21:49
Pavli a Nadi, jsem ráda, že se vám recept líbí. Když nevím, co uvařit, ráda sáhnu po tomto receptě, je to příjemná změna a děkuji vám oběma
6. 1. 2019 21:11
U nás se marináda ujala; sice jsem si ji trochu poupravila, ale je výborná. Tak na Nový rok byla krkovička, v pátek jsem s touto marinádou dělala kuřecí stehna a dnes tresku.
6. 1. 2019 12:58
Je to opravdu moc dobré,dávám boda i fotku
1. 1. 2019 20:59
Nadja: Nadi, děkuji, moc mě těší
1. 1. 2019 20:44
Na Nový rok mám vždy přichystané vepřové, tak jsem 29.12. udělala vepřové kostky na kmíně s rýží a dnes jsem vzala krkovičku. Hledala jsem nějaký nevšední recept, a narazila jsem na tento. Vsadila jsem na něj a udělala jsem dobře - všem moc chutnalo. Měla jsem 4 plátky a byli jsme jen tři, ten čtvrtý plátek snědl Petr ještě k večeři a prý musím udělat znovu.
12. 6. 2018 09:44
cathleen: to mě těší
12. 6. 2018 09:29
Včera jsme pekli 4 plátky v remosce (bez naklepávání masa) - opravdu výborné, díky
7. 1. 2018 21:26
Iva159: já vím, je to výborné. Děkuji za komentář
6. 1. 2018 19:59
Výborný, mohu vřele doporučit
28. 7. 2017 11:12
Peče se to prosím přiklopené? Vypadá to luxusně!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 6 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 9 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 10 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 21 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 36 minutami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 1 hodinou
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 2 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 3 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů