Pražma a žampionové brambory
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maso mořana zlatého je na trhu velmi ceněno: je bílé a pevné, delikátní chuti. Prodává se pod obchodními názvy Pražma královská nebo doráda (ze španělského dorado — pozlacený) Mořan zlatý (Sparus aurata) je ostnoploutvá ryba, žijící ve Středozemním moři a ve východní části Atlantiku od jižní Anglie po Kanárské ostrovy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2015 15:45
18. 11. 2015 15:43
16. 11. 2015 13:19
15. 11. 2015 21:09
Já peču ráda mořské ryby v celku, je mi skoro líto je filetovat Žampionové brambory vypadají dobře
15. 11. 2015 16:01
15. 11. 2015 15:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 15 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 49 minutami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 2 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 3 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 3 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pražma recept ryba dorado pražma recepty recept na prazmu dorada recepty doráda recept dorado ryba dorado recepty ma prazma kosti filety z prazmy cejn (pražma) recepty žampionové brambory žampionové brambory ryba dorádo recept recept na pražmu královskou recept pražma pražma kralovska recept filety recepty z brambor pražma mořský cejna prazma je sladkovodni ryba?
Suroviny: pražma, máslo, sůl, pepř, žampióny, brambory, voda, kmín celý, olej olivový, salát, kukuřice, paprika čerstvá červená, citron
Pražma a žampionové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2QAW
6 názorů