Brambory přelité "mačánkou"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 236 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,46 g |
Tuky | 75,61 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 64,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jednoduché, rychlé a výborné. Protože z toho regionu pocházím, připoměla jsem si to.
Zdroj: Jak šmakuje Moravskoslezsko? - mírně upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2016 16:23
5. 11. 2016 13:29
4. 11. 2016 22:16
4. 11. 2016 21:32
4. 11. 2016 21:29
4. 11. 2016 19:45
4. 11. 2016 18:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Další recepty
Tématické fráze: pečené brambory přelité máslem naslintala brambory přelité smetanou
Suroviny: brambory, cibule, smetana ke šlehání, máslo, sůl, pepř bílý
Brambory přelité "mačánkou"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9DG
7 názorů