Tmavý chléb se záparou z dýňového semínka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 829 kJ / 2 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,90 g |
Tuky | 24,45 g |
Vláknina | 32,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,02 g |
Sacharidy | 390,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dýňové semínko sekám v elektrickém kávomlýnku Bosch.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 8 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 24 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 54 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: dýňová semínka do chleba zápara z chia semínek příprava záparu z pohanky a semínek chleb z dýnových semínek zápara recept recept na tmavý chleba spaldovy chleb se zaparou chléb se záparou chleb dynovych semínka zapar ze seminek
Suroviny: kvas žitný, voda, mouka celozrnná žitná, voda, semínka dýňová, mouka pšeničná, mouka hladká, sůl, kmín drcený
Tmavý chléb se záparou z dýňového semínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WEZ4
0 názorů