Švajnfest (krvavý bramborák)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 512 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,52 g |
Tuky | 7,92 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 53,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z Krkonošské kuchařky. O švajnfestu tam píší, že tak, jako se na zabíjačkách jako první chystal smažený mozeček s vejci, na horách to prý býval švajnfest.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2017 16:41
Mozeček(i v trojobalu)miluji a na tomto bych si také pochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 6 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 20 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 6 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 1 hodinou
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 3 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Báječné švestkové knedlíky: Vyzkoušejte tuto pochoutku z různých těst
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Další recepty
Tématické fráze: krvavé placky nastavovaný vepřový mozeček
Suroviny: brambory, vejce, krupice, mouka hladká, krev vepřová, česnek, koření nové koření mleté, kmín drcený, sůl, sádlo
Švajnfest (krvavý bramborák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEPk
1 názor