Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 82,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 20 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 23 minutami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 32 minutami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 1 hodinou
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 2 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor pstruh na bilinkovém másle pstruh na másle s bylinkami pstruh na bilynkovém másle filátka ze pstruha pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor bylinkové máslo na pstruhy pstruh bylinkové maslo recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle
Suroviny: pstruh, čerstvé bylinky, pepř čtyř barev, sůl hrubozrnná, česnek, máslo, brambory rané
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
0 názorů