Steak paní Colombové (z vepřové panenky)
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchá příprava vepřové panenky, která se hodí ke svátečnímu obědu nebo večeři. Bramborovo-cibulovou přílohu můžeme doplnit domácí tatarkou a smaženými volskými oky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jednoduchá příprava vepřové panenky, která se hodí ke svátečnímu obědu nebo večeři. Bramborovo-cibulovou přílohu můžeme doplnit domácí tatarkou a smaženými volskými oky.
Občas má člověk chuť na víno nebo pivo a sem tam si k němu chce něco malého zakousnout. Zkuste si dopředu naložit rozmanité druhy sýra podle našeho receptu. Nakládaný…
Když doma upečeme vepřovou panenku v pepřové omáčce, budeme si připadat jako v luxusní restauraci. Omáčka se připravuje z čerstvě drceného pepře, který dodá omáčce tu…
Porce mletého masa bohatě stačí k tomu, aby dodala spolu s kořením, sýrem a smetanou tomuto pokrmu skvělou chuť. Příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne i naprostý…
Tentokrát vyzkoušíme kachnu v moderním podání, bez zdlouhavého pečení a spousty tuku. Šťavnatá prsíčka jsou hotová raz dva a pokud přidáme i čerstvé bylinky, budou…
Rolády jsou synonymem pro chutná a oku lahodící jídla. Nemusíte ale péct jen sladké rolády, fantastické jsou i ty slané. Máme pro vás tip na kuřecí roládu plněnou vejci…
Pokud se hladové krky ve vašem domově dožadují rychlé večeře, zkuste připravit vepřové kotlety zajímavě okořeněné ústřicovou a sladkou chilli omáčkou. Podávat je můžete…
Vepřová plec připravená s delikátní omáčkou provoněnou rozmarýnem, hořčicí a barevným pepřem. Skvěle se snoubí se smetanovou bramborovou kaší, ale podávat ji můžete i s…
Chcete rodině připravit lahodný oběd, který ale nedá moc práce? Vyzkoušejte tento výtečný pokrm připravený v jednom pekáčku. Vepřové maso, houby a majoránka v jedné…
Žádá si rodina řízky a vy přemýšlíte nad chutnou obměnou? Ukážeme vám, jak je udělat netradičně a trochu odlehčeně. Marinované řízky v jogurtu můžete udělat z vepřového…
Jídla z jednoho pekáčku jsou nejlepší volbou, když se chcete vyhnout hromadě špinavého nádobí. Toto zapečené vepřové se sýrem vás zaujme jak chutí, tak i svou…
Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s…
Výrazně pikantní pochoutka nenáročná na přípravu. Pepř několika barev je nejrozšířenějším kořením na světě. Zelený pepř se sklízí jako první, když ještě nejsou jeho…
Výborné šťavnaté placky z hovězího masa, ochucené hořčicí a sójovou omáčkou, stačí chvíli osmažit, výpek dochutit pepřem a zjemnit smetanou a můžete podávat. Toto skvělé…
Z jakéhokoliv kousku masa jde udělat velmi chutný pokrm. V tomto receptu jsou použity marinované plátky vepřového masa, které jsou rozkrájeny na nudličky a poté…
Mäso umyjeme a odložime.Na panvici osmažime nakrájanú cibuľu, pridáme zeleninu, bobkový list, korenie a dusíme.Potom pridáme kuracie prsia (necháme vcelku), podlejeme …
Dušený přírodní kuřecí plátek nemusí být jen nudné dietní maso. Připravte si k němu pikantní kořeněnou omáčku s kořenovou zeleninou a špetkou kari, která jídlo skvěle…
Naložený česnek je jemnější než čerstvý, a proto se skvěle hodí k zelenině, masu, ale i jako samotný "mls". Bez zavařování vydrží i několik měsíců a stále si zachová…
Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Dáme vařit tarhoňu v mírně osolené vodě. Na oleji do skolovata orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, gothajík a zarestujeme. …
Nad žhavými uhlíky grilovaný hovězí burger je neuvěřitelně šťavnatý a lahodný. Zakryjeme ho plátkem sýra a vložíme do rozpečené hamburgerové žemle spolu s opečeným…
Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli na plátky a společně s bobkovým listem, novým kořením a rozmarýnem nasypeme do pekáče.Krůtí stehno očistíme, omyjeme, osolíme,…
Kuřecí maso nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme, promícháme. Na rozehřátém oleji osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova a maso na něm zprudka opečeme…
Opečená panenka s křehkým a šťavnatým chřestem vařeným s máslem, podlitá smetanovou parmazánovou omáčkou podávaná s pečenými rozmarýnovými brambory potěší nejen vaše…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika