Jelítková polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 21,55 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2009 12:11
Přesně takto ji dělám a milujem ji, asi jako všude ...a majoránky a česneku hooodně
28. 2. 2009 08:40
A zase kecám. U nás se podobné říká " prdelačka" a mám pocit, že se jí tak říká téměř v celých čechách. Je bezva a u nás když se udělá, tak dost hutná ( někdy se dává i jitrnice , to zamená 1-2 jelita a 1 jitrnice) a pak se nacpeme k tomu rohlíkama a nebo houstičkama. A když jsou doma udělané z DP tak to nemá chybu.Mňam.
27. 2. 2009 22:59
A jéje, zabudla... už to napravujem
27. 2. 2009 20:06
Terezko, tak jsem dala ten bodík aspoň já, když jsi zapoměla Ta polévka je moc dobrá, taky dělávám.
27. 2. 2009 18:52
Polievka je výborná, jednoduchá a pritom chutná. S dobrým chlebíkom alebo pečivom v zime rýchla večera. Dávam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 16 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 4 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 4 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 5 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 5 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 6 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: polévka z jelítek pečené jelito polévka z jitrnice polévka prdelačka pečené jelito recept pečení jelit pečená jelita domácí jelita domaci jelita recept jelita pečení prdelačka z jelítek polivka z jelita pečené kroupy pečene jelita jak se peče jelito jelito pečené prdelačka ovarová kroupová polévka pečení jelita polévka z jitrnic
Suroviny: jelito, cibule, mouka hladká, olej, krupky, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl
Jelítková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR5
5 názorů