Porthaus
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,50 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
P.S.: Recept na Porthaus jsem tady nenašel a tak jsem ho zde přidal k „dobru“.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2019 13:29
dělali nám to v menze, ale nikdy mi to nechutnalo. Hovězí maso x trojobal. Jiní spolužáci na to byli zvyklí z domovů. Bývalo to na jídelníčku často, naštěstí byl jiný výběr
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.
6. 1. 2019 22:59
No, hlavně nesmažit příliš dlouho, že
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...
6. 1. 2019 21:06
Fotka nic moc, ale může to být mňamka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: řízek porthaus hovězí porthaus teleci řizek porthaus hovězí řízek porthaus porthaus z hovězí roštěné recepty hovězí porthauz rizek port haus roštěná porthaus teleci porthaus porthaus steak porthaus řízek řízek porthouse vorařský řízek recept recept na pothaus pordhaus portahaussteak hovězí řízky porthaus porthaus cesnek pokrm porthaus porthaus z roštěnce
Suroviny: roštěná hovězí, brambory, česnek, pepř, sůl, olej
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
3 názory