Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Sladká krupicová kaše v nás probouzí příjemné vzpomínky na dětství. Na talíři si ji sypeme skořicí nebo kakaem a zdobíme plátkem másla. Pohádka mládí - to je pro nás krupicová kaše. Milují ji děti a rádi si ji dají mnozí dospělí.
Nejlepší poměr surovin
Mohlo by vás zajímat
Odměřit krupici se vyplatí
Jak připravit krupici
Nejlepší krupicová kaše
Kaši pozvolna vaříme na mírném ohni po dobu 10 až 15 minut. Během té doby ji mícháme, jinak se kaše začne připalovat a budou se v ní tvořit hrudky. Hned po odstavení do kaše vmícháme plátek másla a můžeme ji chystat do talířů. Kaše ještě mírně zhoustne.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 10 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 14 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Komentáře