Žampiony v pikantním trojobalu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 690 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zbudou-li vajíčka, použijeme je do houbovo-bramborových placek, viz. příští recept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 6 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 9 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 2 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 4 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 5 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 6 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 11 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: žampiony recept salám v pikantním trojobalu
Suroviny: žampióny, mouka špaldová celozrnná, pečivo celozrnné, pepř, koření houbová variace, paprika sušená pálivá, kmín mletý, olej, tatarská omáčka, okurka salátová, ocet
Žampiony v pikantním trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q3N7
0 názorů