Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 508 kJ / 2 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,37 g |
Tuky | 73,34 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 81,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do zelí se přidává víno, ale protože jsem nechtěla otevírat láhev a měla jsem otevřené pivo, zvolila jsem ho. Měla jsem strach, že zelí bude nahořklé, ale nechala jsem ho na cukru hodně odvařit a chuť zelí byla výborná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2020 09:33
Tak tohle musím zkusit! Miluju brusinky k čemukoliv, ale přiznám se, že raději s vínem. Vařím s ním mnohem raději (a docela často) než s pivem. Nicméně k tomu vepřovému asi pivo na podlévání být musí. Velice ráda kupuji sterilované červené zelí v sáčku (není kysané), musím se po něm poohlédnout.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 7 minutami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 12 minutami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 13 minutami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 20 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 41 minutami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 54 minutami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 1 hodinou
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, sádlo, pivo světlé, vývar, krkovice uzená, sůl, pepř, kmín mletý, zelí sterilované červené, cibule, sádlo, víno červené, brambory, marmeláda brusinková, ocet, cukr třtinový, sůl, pepř
Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7V5
1 názor