Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 974 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 31,26 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2009 17:45
Tak já používám jenom kysanou smetanu, koření máme rádi od Vitany, je v něm dost česneku a kopru, pak tedy strouhanou okurku a pokrájené olivy a je to mňamka
26. 7. 2009 16:16
Janko, někdy kysanou, někdy sladkou-dneska byla zrovna sladká, jinak je fakt, že já mám tu naší zakysanku raději a to i do omáček atd., přece jenom má šmrnc
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
26. 7. 2009 16:11
Smetana určitě zakysaná děláme podobně,nešlehám - jen pomačkám a je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 22 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 29 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 42 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 55 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: tzatziki recept tzatziki drezinky k masu dresinky k masu omáčky ke grilovanému masu tsatsiki recept dresinky ke grilovanému masu omáčky k masům dresinky k masu recepty omáčka tzaziky tzaziki recept tzaziki tzaziki omáčka tzatziki tvaroh recept na tzatziki tzatzikova omacka recept tzatziki recept na tzaziki koření tzatziki tzatziky recept
Suroviny: koření tzatziki, smetana, tvaroh jemný, česnek, okurka salátová, sůl
Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E99m
3 názory