Vejce v sýrové misce s kaviárem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,18 g |
Tuky | 16,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 699 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 4,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá nebo nechce kaviár, použije různé bylinky, jiný druh nastrouhaného sýru nebo jemně nastrouhanou šunku, kterou přidáme ještě do pánvičky, než se vejce dodělá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2021 21:20
Simona Skolakova: Super, tesim se!
17. 3. 2021 19:05
casino: Veronika.Hrozna: po dlouhé době jsem se od srdce zasmála
17. 3. 2021 18:43
casino: Proto tam byly ty bliny, dvě decka vodky chtějí tak 3-4 mastné bliny s kaviárem, aby měly ty rybičky z kaviáru v čem plavat ! No! Držet krok a pohár, je záležitost zakusku, bez něj by to nešlo, i když u nás by rodilej Rus taky nedal 12 piveček! Také máme svá tajemství!
17. 3. 2021 10:01
hospodyne:
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili" S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili" S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků
17. 3. 2021 08:17
hospodyne: To asi záleží na břichu. Z mého by utekl, je příliš vyklenuté.
16. 3. 2021 21:13
casino: Pod stromečkem jsem našla 50g konzervičku kaviáru z jesetera. Ještě jsme ho neotevřeli. Ale teď mám dilema, jak ho správně rodině naservírovat. Jestli na ruce nebo na břiše Co se Vám osvědčilo?
16. 3. 2021 20:30
"Další možností (gurmánské) konzumace je pojídání kaviáru, který na krátko získal teplotu lidského těla. Proto se kaviár pokládá na hřbet ruky a teprve z něj se konzumuje. Případně na břicho vašeho partnera či partnerky."
16. 3. 2021 19:35
4. 5. 2020 20:37
krásný nápad
4. 5. 2020 19:18
Moc hezký nápad na chutnou rychlovku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 46 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 25 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 40 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Suroviny: sýr, vejce, kaviár, pepř mletý, sůl, bazalka čerstvá
Vejce v sýrové misce s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp8l
10 názorů