Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
Špenát je jednou z tradičních surovin v našem jídelníčku. V jarním období k němu pak můžeme přidat čerstvé kopřivy a medvědí česnek. Se smetanou vytvoří skvělou zeleninovou přílohu k masu nebo třeba jen k nokům.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 201 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,51 g |
Tuky | 67,85 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 26,67 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2024 18:56
9. 4. 2024 16:15
21. 4. 2023 14:39
20. 4. 2023 09:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 13 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 14 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 23 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 43 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma Velikonoce: Znáte velikonoční tradice? Poradíme s přípravou výborné nádivky a beránka
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Vyzkoušeli jsme chipsy z kopřiv! Jak je připravit, aby chutnaly fantasticky?
Další recepty
Tématické fráze: špenát z kopřiva medvědího česneku
Suroviny: špenát, česnek mědvědí, kopřivy, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, mléko, mouka hladká, česnek granulovaný, olej, máslo, cibule, sůl
Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KgN
4 názory