Šunková panenka v ovocné šťávě
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
Tuky | 13,55 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 20,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2020 07:39
Speciálně kachní prso - to je fakt kumšt, asi nejlepší je spolehnout se na hmat, tlak prstu, ptactvo obecně by mělo být propečené, tady já medium nee...ale zas ne moc....kuřecí prso je méně rizikové na přípravu....
Vepřová panenka - já preferuji přípravu na pánvi ( odkrojím palec a použiji jinak, váleček musí být souměrný) a pak napevno zatáhnout do dvojitého alobalu a nechat 10 minut dojít....mezitím dodělat šťávu z výpeku...No a nebo nechat v alobalu vystydnout a na jemné plátky použít třeba na vittelo tonnato místo telecího, vyzkoušeno mnohokrát, výborné...
27. 5. 2020 06:51
casino: Po 15 minutách už právě růžová není, je to kumšt odhadnout tak krátkou dobu, aby byla hotová a uvnitř zůstala ještě malinko růžová. Čím více ji pak budete péct, tím bude tužší, protože ztratí šťávu. Osobně nemám v oblibě maso, které se po nakrojení tváří, že je ještě téměř syrové - moje top je něco mezi well done a medium.
27. 5. 2020 05:55
26. 5. 2020 23:10
Jj, máte pravdu
Ale avšak ne každému šmakuje růžové maso...
Já si např. více než na předpisově pár minutek dělaných kachních prsou, pochutnám na prsou z tradičně pečené (třeba i pár hodin při nízké teplotě) kachničky (naposledy zrovínka včéra
26. 5. 2020 22:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 17 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 12 minutami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 7 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 7 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 7 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 7 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co třeba švestky s mákem v úžasném rychlém koláči? Tato kombinace chutná skvěle, postup zvládneme snadno podle názorného videa
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Ochutnejte nejlepší švestkové koláče. Poradíme, jak upéct oblíbený moučník plný sladkého ovoce a lahodné drobenky
Další recepty
Suroviny: panenka vepřová, vývar, šunka, hořčice plnotučná, olej olivový, bobkový list, tymián, jablko, pomeranče, sůl
Šunková panenka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3vK
5 názorů