„Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 346 kJ / 4 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,61 g |
Tuky | 189,80 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 485,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento dezert je trochu neobyčejný, ale není moc obtížný na přípravu. Nejtěžší je čekání, než se uleží v lednici :) Výsledek ale stojí za to, je moc dobrý, jemný a lahodný, podle mě to je jeden z nejlepších dezertů, které jsem jedla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 21:23
magdalenka: Ano, karamel nalijeme rovnou do formy, pečící papír není potřeba
16. 4. 2024 16:47
Prosím, príprava úplne bez pečiaceho papiera, karamel rovno dať do formy? Ďakujem.
3. 10. 2020 11:08
Krásné a neobvyklé!
26. 9. 2020 18:07
Vypadá úžasně a určitě tak i chutná
25. 9. 2020 08:53
Zrovna přemýšlím, co upeču o víkendu. Tak to zkusím. Za mě super
24. 9. 2020 10:10
magdalenka: bude to moc dobré...až vymyslím, jak nahradit karamelovou vrstvu - pečícím papírem???- tak určitě vyzkouším ( trocha karamelu do základu svíčkové nebo rajské ano, ale sladký dezert s karamelovou chutí odjaktěživa prostě ne...)
24. 9. 2020 09:57
Manavalu: já to vidímasistenta v kuchyni
24. 9. 2020 08:32
Nejdřív jsem spálila karamel. Naštěstí ten druhý byl dobrý. Pak se vzbudil dvouletý bráška a strašně řval. Tak šel dělat chocoflan. Pak šlo všechno podle plánu. Když se dezert chladil vzal malý plastovou mrkev a udělal do piškotu díry. Asi už měl hlad.
Tak jsme si kousek zničeného chocoflanu vzali. To jsem neměla dělat protože to bylo do hodiny skoro pryč. Marně jsem říkala že to má ztuhnout. Nakonec jsem si schovala kousek na ráno na fotku. Opravdu vyjímečná a výborná. dávám fotky
Tak jsme si kousek zničeného chocoflanu vzali. To jsem neměla dělat protože to bylo do hodiny skoro pryč. Marně jsem říkala že to má ztuhnout. Nakonec jsem si schovala kousek na ráno na fotku. Opravdu vyjímečná a výborná. dávám fotky
22. 9. 2020 21:06
SilviaD: Děkuji Do pekáče se dává voda studená, už jsem to doplnila
22. 9. 2020 18:52
Vyzerá krásne a lahodne. Tá voda do pekáča sa dáva horúca alebo studená?
21. 9. 2020 19:21
magdalenka a MamlajdaD: Moc děkuji
21. 9. 2020 17:22
Opravdu pěkné, právě jsem chtěla napsat něco podobného jako magdalenka! Moc se mi líbí!
21. 9. 2020 17:04
Vyzerá to na veľkú dobrotu...krásny recept, krásne foto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 53 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: cukr, vejce, cukr, mléko, vanilkové aroma, vejce, cukr, olej, mléko, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, rumové aroma
„Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLZV
13 názorů