Pavlova (dort)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 599 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 5,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 363,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pavlovu nikdy neplníme krémy na tzv. ,,vodní" bázi (obsahující tvaroh, jogurt, zakysanou smetanu apod.). Ideální je vyšlehaná smetana s trochou mascarpone, které šlehačku zpevní a ta poté udrží stabilitu i bez ztužovačů. Taktéž nikdy nesmí přijít do přímého kontaktu s ovocem či ovocnou šťávou, opět by začala vlhnout a téct.
Pavlovu skladujeme v lednici max 24 hod, poté může začít příliš vlhnout. Pokud ji ale potřete čokoládou a teprve potom navrstvíte krém, vydrží Pavlova v lednici i 48 hod.
* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Suroviny: bílek, cukr krupice, šťáva citronová, extrakt vanilkový
Pavlova (dort)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMYQ
17 názorů