Bratwursty rostlinné
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 872 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,55 g |
Tuky | 34,73 g |
Vláknina | 13,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 120,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Komu je nesympatický plast, lze balit i do rýžového papíru. K tomu ve velké pánvi nebo míse ohřejte vodu, vložte rýžový papír po dobu nutnou k jeho změknutí. Vyjměte, uložte na pracovní plochu, položte osminu těsta ve tvaru klobásy, přehněte postranní kraje papíru přes špice klobásy, přehněte část papíru, která je vám blíž přes klobásu a zarolujte. Klobásy pečte v troubě a pravidelně potírejte olejem nebo vodou (nebo marinádou ze sójové omáčky, oleje a koření). Klobásy v rýžovém papíru nelze napařovat či vařit, papír by úplně rozbředl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 2 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 8 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 14 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 16 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 16 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 19 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 19 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: mouka, mouka cizrnová, droždí lahůdkové, cibule sušená, zázvor sušený, pepř černý, paprika sušená pálivá, voda, olej rostlinný, sladidlo, česnek, majoránka, sůl
Bratwursty rostlinné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WY7W
0 názorů