Pikantní Vltavín
Suroviny
Porce: 1 - 2
Nutriční hodnoty
Energie | 586 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 9,83 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recert je z letáku vloženého u sýra
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2009 20:24
3. 8. 2009 20:09
Tonda - u Papriky učeň
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 minutou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 4 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 7 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recerty nakládaný vltavín pikantní sýr pikantní sýry dvouplísňový sýr plněný vltavín náhodný recert recert nakladanyvltavin top recerty doba zrání hermelínu recerty.cz mail vltavin-montazni.cz loc:cz sýr vltavín plněný top recert sýrový dort vltavín pikantní nakládaný sýr sýr lučina recerty kolac recept na plněný hermelín
Suroviny: sýr sedlčanský vltavín dvouplísňový, lučina, ořechy vlašské, koření oregáno, sůl, pepř, česnek
Pikantní Vltavín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LnQ
2 názory