Plundrové čokomuffiny
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 080 kJ / 4 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,87 g |
Tuky | 164,54 g |
Vláknina | 32,22 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 556,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na webu http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2022 09:00
18. 8. 2021 19:34
17. 8. 2021 20:51
17. 8. 2021 15:16
17. 8. 2021 15:01
17. 8. 2021 13:03
Kucina: děkuju - a tou čubou jsi mě rozesmála
17. 8. 2021 12:39
17. 8. 2021 11:43
17. 8. 2021 11:43
Snad si jednou udelam kuraz a zkusim, nebot muffiny maji az neodolatelny "kukuc"
17. 8. 2021 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 59 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 11 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 16 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 26 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 36 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 44 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 48 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 53 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Po čem pnout okurky? Poradíme 2 způsoby a vysvětlíme, proč jsou pro okurky důležité
Další recepty
Suroviny: voda, mouka hladká, cukr, máslo, droždí čerstvé, sůl, čokoláda hořká, máslo, kakao, cukr, mouka hladká, skořice, máslo
Plundrové čokomuffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vW5L
10 názorů