Paprikové klobásy podle Smolíčka (bez uzení)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 17 883 kJ / 4 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,04 g |
Tuky | 342,48 g |
Vláknina | 17,64 g |
Cholesterol | 920 mg |
Sodík | 7,30 g |
Sůl | 17,60 g |
Sacharidy | 74,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do masové směsi můžeme přidat kousky chilli, ale i třeba sýru.
Množství koření je pouze podle mé chuti!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sádlo vepřové hřbetní, koření oregáno, majoránka, paprika sušená sladká, česnek, kmín celý, pepř mletý, pepř čtyř barev, sůl, voda, strouhanka, střeva vepřová
Paprikové klobásy podle Smolíčka (bez uzení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1oG
0 názorů