Brambory a kuře v pivu
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 243,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vymyslela dcera a dělá ho dost často.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2011 19:19
Aničko,to mám radost a děkuji za foto.
6. 2. 2011 17:00
+18Včera bylo k obědu a pochutnali jsme si,kuře jsem neporcovala a přidala jsem jednu cibuli a malou mrkevVaření v jednom hrnci mám moc ráda
18. 9. 2009 20:12
Mirca75,dík za fotečky a jsem ráda že Vám chutnalo i když pálilo.Já mám pálivé ráda,tak to vyzkouším.Ale staročeské koření jsem u nás v obchodě dlouho neviděla.Já ho používám do houbového guláše,ale teď ho nemám.
18. 9. 2009 13:55
Jarmilotak jsem minule opravdu udělala a moc jsme si pochutnali.Pivo jsem použila půl na půl tmavé a světlé,maso jsem vyostila a nakrájela na plátky a koření jsem dala Staročeské.Ovšem chci všechny upozornit,že toto koření je větším množství podobné chili a jelikož jsem to netušila tak jsme měli "Pekelné" brambory v pivu.Pálilo to jako ďas,ale sníst se to dalo.Takže u mě zůstává recept v oblíbených,jen příště použiji jiné koření.Posílám fotečky a boďku
15. 9. 2009 16:05
Už jsem udělala, ale musím dodat s pivem opatrně, jak píše sodovka,aby to nebylo hořké Jinak fantazii se meze nekladou, je to opravdu moc dobré, sice nedávám koření na ryby, ale zase přidávám to, co u nás jede a je pravda, že to jde udělat z jakéhokoliv masa, jak píše autorka a já to peču v pekáči pod poklicí cca 1,5-2 hod., takže Jarmilka má bodík a pochvalu
15. 9. 2009 15:52
Jarmiloco mě to dalo práce práce tuhle tvou mňamku znovu najít.Minule jsem si ho,já trumbera neuložila a teď hledám jako krtek.Hurá našla jsem a oznamuji že budu dělat na zítra k večeři-.Nepamatovala jsem si jestli není zapotřebí něco naložit,či tak...Koupila jsem krůtí stehna(to manžel akceptuje),takže je vykostím a zítra písnu,jak jsme si pochutnali
8. 9. 2009 10:24
6. 9. 2009 13:52
Opravdu výborný receptjen sem ještě přidala cibuli a lžičku medu.Mohu jen doporučit
27. 8. 2009 19:31
Pivo musí být nízkostupňové. V opačném případě je šťáva hořká. Mám velie dobré zkušenosti s černým pivem KOZEL 10.
27. 8. 2009 10:38
Dobrý nápad!
27. 8. 2009 10:07
Bibinko,díky,já nevěděla kam to mám dát.Jestli pod bramborové nebo masové.
27. 8. 2009 10:01
Jaruško, ještě můžeš dát jeden recept na"Kuře v pivu", když se to polévá všechno, jak brambory, tak kuře, ale bodík letí za tebou
27. 8. 2009 09:50
Mirca75,tak to je výhoda,že to může být s jakýmkoliv masem.To pivo se vypeče a není to zas tak moc znát.Vnoučata to milují.
27. 8. 2009 08:14
Jarmiloto vypadá jako bezva recept pro ty co mají rádi pivní příchuť.A když se to ještě propojí s chutí dobrého masa a koření,tak to musí být moc .A protože můj manžel je zrovna tenhle případ,tak receptík ukládám a uvařím mu ho.Jen asi s jiným masem-on na pipinky moc není
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 42 minutami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 2 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 2 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jak naložit bůček jak naložit kuře jak naložit králíka jak naložit krkovici jak nalozit rybu kralik na pivu jak nalozit brambory naložit králíka krkovice na pivu chili brambory jak naložit štiku brambory s pivem kure s bramborami na pivu brambory na černém pivu nizkostupnove pivo recepty na buřty na pivě a medu zapecene brambory na pivu jak naložit ryby recepty na pivu recepty z pivem
Suroviny: kuře, brambory, pivo světlé, koření, sůl
Brambory a kuře v pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYER
14 názorů