Vepřová kroupová polévka XXL
Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo pak umožní jíst pokrm jako hlavní chod i velmi tvrdě pracujícím strávníkům.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 632 kJ / 3 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,77 g |
Tuky | 265,75 g |
Vláknina | 48,04 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 10,47 g |
Sůl | 25,58 g |
Sacharidy | 201,60 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2023 14:40
23. 10. 2023 14:55
22. 10. 2023 09:38
21. 10. 2023 22:11
21. 10. 2023 16:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Namáčet kroupy před vařením? Jakou dobu namočení potřebují a jaký to má význam?
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat
Další recepty
Suroviny: bůček, ocas vepřový, prejt, kroupy, voda, sádlo, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, pepř celý, sůl, majoránka, česnek, sedmikráska, pečivo
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
5 názorů