Vepřová paštika
Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme, dochutíme česnekem a muškátovým oříškem, naplníme do sklenic a sterilujeme.
Suroviny pro 13 porcí
13 porcí
10-14 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 28 885 kJ / 6 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,66 g |
Tuky | 609,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 2,41 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2023 20:39
Jajajajaapaja: toto mi nestačí já bych brala kdyby jsi vysvětlila proč né,ale jen údiv je málo
25. 10. 2023 20:24
Jajajajaapaja: Co je na to divného? Já je zrovna konfitovala v sádle a všichni byli nadšení
25. 10. 2023 20:18
Jajajajaapaja: a proč né???
25. 10. 2023 20:16
Kuřecí játra, to jako fakt?
25. 10. 2023 09:11
recept se mi moc líbí, paštiky dělávám hodně i jako jedlé dárky , bude zase jiná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 51 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 52 sekundami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Další recepty
Suroviny: bok vepřový bez kosti, játra kuřecí, česnek, sůl, ořech muškátový
Vepřová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZGN
5 názorů