Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snídaňová vejce Benedikt

Slavná vejce Benedikt jsou velmi oblíbenou a honosnou snídaní nejen v kavárnách. Jejich příprava je sice náročnější, zahrnuje jen pár surovin, ale efekt na talíři je dokonalý. Neváhejte a připravte si tuto pochoutku třeba k nedělní snídani.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

7. 5. 2024 06:55

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 698 kJ / 1 123 kcal
Bílkoviny22,12 g
Tuky108,94 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 260 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy13,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, šunka sušená, chléb toustový, ocet, pažitka, paprika sušená uzená, žloutek, ocet, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Snídaňová vejce Benedikt

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82EMm

Naposledy jste si prohlédli