Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka
Někdo žemlovku miluje, jiný zatracuje. Připravte ji jinak, než jak jste zvyklí. Do formy vrstvíme opečená kolečka rohlíků a plátky jablek, prokládáme rozinkami. Zalijeme oslazeným mlékem s vejci a před dokončením posypeme piniovými jádry.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 730 kJ / 3 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,92 g |
Tuky | 104,14 g |
Vláknina | 40,44 g |
Cholesterol | 960 mg |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 483,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D19B
Moje poznámka
Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D19B
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 4 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 11 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 26 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče žemlovka,
žemlovka doba pečení,
pečení žemlovky,
nákyp z rohlíku,
doba pečení žemlovky,
zemlovka nejlepsi recept,
nejlepsi žemlovka,
jídlo chudých,
pečení žemlovka,
jídla chudých,
doba pečení žemlovka,
jídlo pro chudé,
nákyp z jablek a rohlíku,
žemlovka,
zemlovka peceni,
jak se pece zemlbaba,
jidla pro chude,
žemlovka se sněhem,
chudy ritir s tvarohem,
žemlový nákyp s jablky
Suroviny:
máslo,
rozinky,
rohlík,
cukr,
jablko,
citron,
mléko,
vejce,
sůl,
skořice mletá,
cukr vanilkový,
ořechy piniové
Komentáře (3)