Menu na Nový rok
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto děláme většinou na Nový rok, kdy nemá být podle tradice nic od peří, aby nám neuletělo štěstí. No ono nemá kolikrát uletět co, ale tradice je tradice. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2018 06:53
1. 1. 2010 16:56
Děkuji Doogovi za důvěru, že ke mně připojil svůj skvost a děvčata, nebojte, my se o bodíky nepopereme, děkujeme a oba si vašich ocenění vážíme
1. 1. 2010 14:25
Doogo ty stromečky nemají chybu.
1. 1. 2010 14:12
Tak a teď se Ti yanull omlouvám, já myslela, že je to všechno Dooga, samozřejmě ten bodík patří i Tobě
1. 1. 2010 14:10
Doogo, to je přímo umělecké dílo, máš to krásně naaranžované a nepochybuji, že i výborné a ještě k tomu připravené v mém oblíbeném " líném" hrnci je to jasný a velký +
1. 1. 2010 14:02
Dooga, proč vy chlapi jste na vaření většinou lepší, než ženské? Sama nevím, ale už můj otec vařil, jak pán Bůh. Krásná fantazie, moc hezké!!
1. 1. 2010 14:00
Dooga , já se snad tomu PH ani bránit nebudu, i když tady jde o kuchaře ne o hrnec
1. 1. 2010 13:57
Tak jsen dnes na Nový rok vyzkoušel. Poprvé jsem dělal zvěřinu - jelení kýtu. Naložené bylo necelý den. Ale dělal jsem v pomalém hrnci a přidal pár sterilovaných žampionů. A výsledek - boule za ušima. Fakt výborné. Přidávám foto.
29. 12. 2009 13:08
Jani, zvěřinu bych si určitě da.. +7
28. 12. 2009 20:03
Děkuji za bodíčky
28. 12. 2009 19:49
No to je nádhera, koukám a opět slintám Bodík je zaslouženě Tvů, Jani +5
28. 12. 2009 19:11
Jani, máš pravdu, ceny tohoto masa odradí, ale já naštěstí nejsem na obchodu závislá, vždy kousek srnčího dostaneme a jsem tomu ráda. Je to příjemná změna v jídelníčku, ale kdybych ho neměla, určitě bych použila maso jiné.
28. 12. 2009 18:15
Spagi, určitě, jde o to, že bych někdy chtěla vyzkoušet i jiné maso. V restauraci raději moc ne, musím to někdy prubnout.
28. 12. 2009 18:13
Já myslím, že stejně dobré to bude z kvalitního hovězího i vepřového , paráda
28. 12. 2009 18:09
Krásná tradice, Jani. Jen to maso..ehm no, sice asi teď všude je, ale ty ceny, berou mne mrákoty! Kousek třeba jehněčího, zrovna před chvílí jsem se dívala, kolem 390 kč, no asi spadli z višně, né? A dančí jsem teda neviděla. Ale máš to opravdu krásně naservírováno a věřím, že to musí být lahůdka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 24 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 47 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 52 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: co se vaří na nový rok menu na nový rok co vařit na nový rok co se jí na nový rok recepty na nový rok co uvarit na novy rok tradice na nový rok tradiční jídla na nový rok jídlo na nový rok tradiční recepty na nový rok recept na novy rok novy rok menu menu nový rok jak naporcovat daňka nový rok vaření na nový rok nový rok recepty srnčí ražniči maso na nový rok nový rok tradice
Suroviny: maso srnčí, olej, koření na divočinu
Menu na Nový rok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7zA
15 názorů