Smetanová zmrzlina s jahodami a bezinkovým sirupem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny rozmixujeme. Pokud bude směs málo sladká, přidáme podle svých chutí med a ještě jednou rozmixujeme.Připravíme si silikonové tvořítka nebo litrovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 70,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny rozmixujeme. Pokud bude směs málo sladká, přidáme podle svých chutí med a ještě jednou rozmixujeme.Připravíme si silikonové tvořítka nebo litrovou…
Mouku a cukr dáme do mísy. Vejce našleháme v sirupu se smetanou se špetkou soli. Tekutou směs postupně za stálého šlehání přidáme k mouce. Vzniklé těstíčko necháme 20min…
Připravte si bezinkovou šťávu podle vlastní chuti.Pedro Veselí špuntíci a pokrájené kiwi nasypte do formiček na nanuky (cca 5 – 6 kusů, podle velikosti formičky).…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami