Luxusní zmrzlina pro dospělé
Recept ještě nebyl hodnocenSmetanu svaříme s cukrem a nasypeme do ní čaj.Necháme přejít varem, odstavíme a do horkého zašleháme žloutky jeden po druhém.Po zchladnutí přecedíme, vmícháme rum a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,05 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smetanu svaříme s cukrem a nasypeme do ní čaj.Necháme přejít varem, odstavíme a do horkého zašleháme žloutky jeden po druhém.Po zchladnutí přecedíme, vmícháme rum a…
Malý kousek oloupaného zázvoru nakrájíme na kostičky. Zázvor, skořici a sáček čaje Earl Grey dáme do konvice.Zalijeme horkou převařenou vodou, vymačkáme šťávu z půlky…
Sáček čaje zalijeme 400 ml vroucí vody a necháme louhovat 4 minuty. Dýni nakrájíme na drobné kostky. V kastrůlku rozpustíme máslo a dýni lehce orestujeme. Zalijeme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Pečeme s Ivou: Pagáčky s klobásou zpestří pohoštění pro koledníky, ale skvělé jsou i jindy
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu