Vepřový závitek s celerem a kapíí
Recept ještě nebyl hodnocenVykostěný bůček nakrájíme na plátky, pořádně rozklepeme, osolíme, opepříme. Na trošce oleje umícháme mírně osolená vajíčka a k nim přidáme okapaný celer a kapie. Plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, pořádně rozklepeme, osolíme, opepříme. Na trošce oleje umícháme mírně osolená vajíčka a k nim přidáme okapaný celer a kapie. Plátky…
Rýži dáme do mísy, zlehka ji dvěma vidličkami promícháme,doplníme okapaným celerem, dobře oloupaným veškeré bílé dužiny zbaveným a na tenké plátky nakrájeným pomerančem.…
Lososová: Rybí maso vidličkou rozmělníme, přidáme nasekaný celer, zakysanou smetanu, majonézu, pepř, sůl a zamícháme. Dochutíme pomerančovou šťávou a podáváme na…
Cuketu nastrouháme na hrubší nudličky. Celer i s nálevem a cuketou dáme vařit. Vodu už nepřidáváme, cuketa ještě pustí. Osolíme, přidáme kmín a vaříme krátce asi 5-6…
Cibuli a pórek nakrájíme na proužky. Česnek na plátky. Na rozpáleném oleji opečeme maso ze všech stran. Přidáme cibuli, česnek, celer a kapii. Osolíme a opepříme. Je-li…
Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme nadrobno (třeba přes mřížku jako na bramborový salát), přidáme k nim sterilovaný celer (který už je nakrájený na kostičky),…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká
Vatikánský chléb štěstí voní skořicí a mandlemi. Podle tradice byste jej ale vždy měli poslat dál, jen tak přináší štěstí