Bramborovo-sýrové placičky s medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenPlacičky různých druhů a chutí jsou skvělou svačinou či večeří. Na tyto placky budeme potřebovat uvařené brambory, které smícháme do směsi s nastrouhaným sýrem a lístky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Placičky různých druhů a chutí jsou skvělou svačinou či večeří. Na tyto placky budeme potřebovat uvařené brambory, které smícháme do směsi s nastrouhaným sýrem a lístky…
Barevný a osvěžující salát může být skvělou přílohou třeba k masu. Kousky zelí, pórku a papriky doplňují aromatické lístky medvědího česneku. Celý salát je pak dochucen…
Zúročte sklizeň blahodárné byliny medvědího česneku a přidejte ji do zdravé ředkvičkové pomazánky s domácí lučinou. Pokud ji namažete na čerstvý kváskový chleba, vytvoří…
Sezóna medvědího česneku láká k použití této bylinky ve vhodných receptech. Bramborový krém je jeden z těch, kterému bylinka jen a jen prospěje. Vyzkoušejte a…
Vejce zapékané s medvědím česnekem jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který spojuje jemnost vajec s výraznou chutí medvědího česneku. Toto jarní jídlo je ideální na…
Tradiční bramborová kaše dostane novou příchuť, když do ní zamícháte drobné lístky medvědího česneku. Hedvábné kaše docílíte vyšleháním brambor s horkou smetanou. Při…
Jemné žampiony orestujeme na základu ze špeku a cibule. Podle preferencí našich chutí pak můžeme zvolit jemnější omáčku ze smetany ke šlehání nebo naopak výraznější,…
Těstoviny s mandlovou smetanou, slaninou a špenátem, mají zajímavou chuť díky pastě z medvědího česneku. Velice chutný oběd je snadný na přípravu a tak se do jeho…
K vyváženému jídelníčku patří také pravidelné zařazování ryb. Nemusí se jednat o speciality, můžete vyzkoušet třeba rybu s omáčkou, podle tohoto receptu. Orestované…
Dokřupava osmažené bramboráky jsou oblíbenou přílohou i večeří. Tentokrát je ochutíme trochu jinak než obvykle. Místo klasického česneku použijeme aromatický a chuťově…
Spojení aromatického medvědího česneku a kozího sýru je vhodné pro ty, co mají tyto výrazné chutě rádi. Pomazánka je i lehce pikantní díky dijonské hořčici. Její jemná…
Vaječná pomazánka je stálicí v našich jídelníčcích. Každý má ten svůj osvědčený a nejlepší recept. V brzkém jaře můžete vyzkoušet verzi této pomazánky s drobně…
Šťouchané brambory se zdají býti velmi obyčejnou přílohou. Když je však vyzkoušíte podle našeho receptu, změníte jistě názor. Do brambor přidejte vysmaženou slaninku a…
Dokřupava upečené cuketové placičky krásně voní po bylinkách. Nalezneme v nich medvědí česnek, kopřivy, ale také mátu nebo pampelišky. Podávat je můžete samotné, nebo s…
Jidáše jsou tradičním sladkým pečivem v období Velikonoc. Kdo však neholduje vyloženě sladkému pečivu, může si s námi připravit slanou variantu těchto bochánků. S…
Vodnice je stále ještě nedoceněná zelenina, lze ji ale skvěle použít všude místo kedluben. Nakrájenou na kolečka dáváme do zeleninových směsí i do polévky. V…
Medvědí česnek má jemně česnekovou chuť, která skvěle vynikne v tomto jednoduchém, svěžím salátu. Přidáme k němu rajčata, okořeníme, smícháme se zakysanou smetanou a…
Nadýchaná vaječná omeleta je oblíbenou vydatnou snídaní, můžeme ji ale připravit i k obědu či večeři. Omeletu ochutíme strouhaným sýrem a lehce opečeným česnekem, po…
V našem receptu najdete poctivě připravenou hovězí roštěnou, namarinovanou ochuceným olejem. Odleželou necháte bez práce připravit pomalým hrncem. Na vás zbude jen…
Klasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete…
V našem receptu najdete poctivě připravenou hovězí roštěnou, namarinovanou ochuceným olejem. Odleželou necháte bez práce připravit pomalým hrncem. Na vás zbude jen…
Pokud vám zbude trochu nádivky při pečení masa, můžete zbývající hmotu využít na přípravu chutných placiček. Ať již připravujete nádivku často nebo jen vyjímečně,…
Tato krémová polévka má příjemnou chuť medvědího česneku a díky smetaně je opravdu jemná. Na přípravě není nic těžkého a během chvilky máme na stole dobrou polévku,…
Pokud máte rádi medvědí česnek, jistě si oblíbíte i tento pokrm z kuřecího masa, pórku, žampionů a medvědího česneku. Vše jen krátce osmažíte, podlijete vodou a podusíte…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami