Žampionový stroganov
Recept ještě nebyl hodnocenVezmeme si žampiony, očistíme je, omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli si také očistíme a nakrájíme na drobno. Na pánev si dáme olivový olej, máslo a cibuli. Cibuli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vezmeme si žampiony, očistíme je, omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli si také očistíme a nakrájíme na drobno. Na pánev si dáme olivový olej, máslo a cibuli. Cibuli…
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Rok buvola je tu! Vaše čínské znamení prozradí, jaký jídelníček k vám nejvíc sedí
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Gin s tonikem dřív sloužil jako lék. Dnes byste museli vypít 67 litrů oblíbeného nápoje, a malárii stejně neporazíte