Hruška na červeném víně se zeleným pepřem
Recept ještě nebyl hodnocenHrušku oloupeme rozpůlíme a zbavíme jadřinců, dáme vařit do malého kastrůlku spolu s vínem, cinzanem, skořicí a hřebíčkem. Vaříme do měkka, až se tekutina téměř vyvaří,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hrušku oloupeme rozpůlíme a zbavíme jadřinců, dáme vařit do malého kastrůlku spolu s vínem, cinzanem, skořicí a hřebíčkem. Vaříme do měkka, až se tekutina téměř vyvaří,…
Nemusíte mít speciální formičky na tartaletky, tento recept je uzpůsoben pro malé množství cukroví pečeného v košíčcích. Osvěžující pomerančový krém je zde obohacen o…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Pozor na kávovou sedlinu a olej! Víte, co ještě nikdy nelít do dřezu, aby se neucpal?
Café Imperial je třicátou nejlegendárnější restaurací na světě: Vyzkoušeli jsme oslavovanou Pohlreichovu kulajdu
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!