Pudinkové řezy se zakysankou
Recept ještě nebyl hodnocenPodobných receptů je hodně, ale s rozpuštěnou čokoládou v zakysané smetaně je neodolatelný. Byl by hřích to s ní nezkusit, stojí to za to. Je to moc chutný moučník, u…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Podobných receptů je hodně, ale s rozpuštěnou čokoládou v zakysané smetaně je neodolatelný. Byl by hřích to s ní nezkusit, stojí to za to. Je to moc chutný moučník, u…
Dezert s bohatou ořechovou náplní, který si můžete upéct i jako dort. Připravte si ho večer předem, rozleželý je ještě chutnější. Pokud se vám povede ho uchránit,…
Některé moučníky vyžadují více času a péče, přesně takový je tento koláč. Nenechte se odradit výčtem surovin a budete odměněni jeho vláčností a lahodnou chutí. Kakaový…
Připravte si tento nadýchaný francouzský dezert. Těsto připravíte z čokolády a vyšlehaných vajec a krátce upečete. Výsledkem je dezert s čokoládovou chutí, který se…
Lehoučké řezy, promazané svěžím čokoládovým krémem se zakysanou smetanou vypadají luxusně, ale připravit je zvládne i ten, kdo není v pečení sladkých dobrot příliš…
Vsechny suroviny na testo smichame dohromady a vyslehame slehacem. ( Kdo chce, muze oddelit zloutky a vyslehat snih a po te vse smichat). Hotove testo nalijeme do predem…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Všechny přísady na těsto smícháme, stačí projet metličkou, nemusíme šlehat dlouze. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25 min na 180…
buchta: vejce třeme s cukrem do pěny, přidáme olej, mouku s práškem a vodu, jen lehce promícháme, aby se těsto spojilo (mám zkušenost, že čím je těsto řidší, tím je…
Kefírovou buchtu zná téměř každý, zkuste si ji ale jednou připravit trochu netradičně. Vláčný kakaový korpus potřený vrstvou čokoládového krému ze zakysané smetany a na…
Nemusíte být mistr cukrář, abyste si připravil skvělé karamelové řezy. Postačí Vám k tomu troška zkušeností s pečením a skvělý recept, který právě přinášíme. Pusťte se…
Čokoládové dorty získávají čím dál tím větší oblibu. Často se také kombinují se zdravím prospěšným tvarohem, který zde tvoří podstatnou část moučníku. Čokoláda svou…
Milujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Krém, se kterým lze plnit a nazdobit cukroví nebo jej naservírovat jen tak do poháru a přidat ovoce. To vše se dá udělat s lahodným čokoládovým krémem. Jeho…
Přemýšlíte, jak upéct rychlou, jednoduchou buchtu, která nebude fádní? Máme pro vás skvělý tip. Základní recept jsme obměnili výbornou tyčinkou Margot, kterou jsme…
Tento vynikající čokoládový cheesecake připravíme bez živočišných produktů. Na náplň použijeme doma vyrobený sýr z kešu oříšků a vegan jogurtu, který necháme zakysat.…
Míša řezy s meruňkovým džemem přinášejí sladké potěšení každému, kdo je ochutná. Tyto dokonale nadýchané a lahodné řezy spojují křehkost těsta a tvarohového krému s…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a opatrně vmícháme mouku. Dáme na plech vyložený papírem, upečeme při 180° C. Papír opatrně stáhneme, a ještě teplé smotáme do utěrky a…
Čokoládu a ořechy nasekáme na kousky. Heru utřeme s cukrem, hnědým cukrem a vejci do pěny. Pak přidáme mouku s kypřicím práškem, vanilkovým cukrem, sůl a nakonec asi 2/3…
Jablka nastrouhaná rovnou do těsta způsobí, že je moučník šťavnatý a lehce pikantně nakyslý. Sladká čokoládová poleva připravená se zakysanou smetanou má tu výhodu, že…
Hodně hospodyněk má strach z odpalovaného těsta, připadá jim složité. Držte se několika základních rad a zaručeně se vám povedou krásné a chutné věnečky. Plnit je můžete…
Křehké sušenky, které se hodí na všední i sváteční dny. V základu mají ovesné vločky, jsou plné lahodného másla a voňavé po oříšcích, které hrají skvělé duo s…
Mouku s práškem do pečiva a cukrem promícháme. Mléko, vejce a olej metlou spojíme a vlijeme k suchým surovinám, přidáme kakao a metlou prošleháme.Vlijeme do pekáče…
Pokud máte chuť na nějaký lehčí moučník, pak určitě musíte vyzkoušet tento bílkový chlebíček. Je krásně nadýchaný a lehký jako dech. Navíc je v něm ukryta kopa dalších…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti
Oblíbené omáčky zdravěji: Květáková koprovka nebo speciální rajská vás nadchnou!
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky