Banánový zmrzlinový koktejl
Recept ještě nebyl hodnocenBanán rozkrájíme na kousky, přilijeme mléko a přidáme zmrzlinu, nejlepší je vaječná koňaková ,ale fantazii se meze nekladou. Pak vše rozmixujeme a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 33,33 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Banán rozkrájíme na kousky, přilijeme mléko a přidáme zmrzlinu, nejlepší je vaječná koňaková ,ale fantazii se meze nekladou. Pak vše rozmixujeme a podáváme.
Všechny suroviny dáme do mixéru a rozmixujeme, nalijeme do skleniček a můžeme podávat nebo necháme vychladnout v ledničce.
Ovoce v mixěru rozsekáme na kousky (lze nakrájet i ručně) buď nahrubo promixujeme nebo propasírujeme (hmota by neměla být doslova hladká), přidáme mírně rozmrzlý…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu