Polévka z kachních drůbků s drobením
Recept ještě nebyl hodnocenDo tlakového hrnce dáme omyté maso, všechnu zeleninu a koření, osolíme a dáme vařit na 40 minut. Uděláme drobení z 1 vejce, krupice a hrubé mouky. Nesmíme ho solit a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,40 g |
– nasycené | 1,32 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 1,42 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do tlakového hrnce dáme omyté maso, všechnu zeleninu a koření, osolíme a dáme vařit na 40 minut. Uděláme drobení z 1 vejce, krupice a hrubé mouky. Nesmíme ho solit a…
Mini kuřátka omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a prosolíme je ze všech stran. Česnek si prolisujeme. Bylinky omyjeme, otrháme lístečky a pokrájíme nadrobno. Do misky…
Stehna s 1 mrkví, 1 petrželí, 1/2 celeru, kořením a solí pozvolna uvaříme v cca 2 l vody.Polévku přecedíme. Z vývaru odstraníme vyvařený tuk.Maso obereme, odstraníme…
Drůbky si dáme do studené vody, osolíme, dáme pepř a vaříme do měkka. Na pánvičce si orestujeme na proužky nakrájenou cibulku, pak přidáme nakrájenou ostatní zeleninu,…
Kachní drůbky s krky a křídly uvaříme doměkka spolu s cibulí, česnekem, novým kořením, kmínem, libečkem, pepřem a solí. Mazitím sbíráme pěnu a tuk, aby polévka nebyla…
Drůbky uvaříme a mezitím dáme vařit špagety.Taktéž z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Posléze ji zředíme drůbežím vývarem a povaříme.Podle chuti dosolíme,…
Drůbky nebo křidélka dáme vařit, ochutíme podravkou, jakmile je maso měkké, vyjmeme (z vývaru můžete udělat polívku), necháme vychladit, obereme, dáme vařit těstoviny,…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 08:22
Retro okénko: Kofola je český poklad mezi limonádami. Proč vznikla na příkaz vlády a nahradila Coca-Colu?
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!