Pumpkin cake - Dort dyne
Recept ještě nebyl hodnocenDo 2 ohnivzdornych Pyrexovych polokulovitych misek nalijeme piskotove testo a upeceme. Po uplnem vychladnuti 2 polokoule slepime k sobe kremem, na horni casti vyrizneme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do 2 ohnivzdornych Pyrexovych polokulovitych misek nalijeme piskotove testo a upeceme. Po uplnem vychladnuti 2 polokoule slepime k sobe kremem, na horni casti vyrizneme…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu