Tibetská kefírová houba
Recept ještě nebyl hodnocenKefír prospívá zažívání a udržuje střevní mikroflóru v rovnováze. Kavkazští pastevci jej pijí neustále, protože je výživný a mohou si ho vyrobit i na holých pláních. Vy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 707 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kefír prospívá zažívání a udržuje střevní mikroflóru v rovnováze. Kavkazští pastevci jej pijí neustále, protože je výživný a mohou si ho vyrobit i na holých pláních. Vy…
Hustější kefír z tibetské houbičky přecedíme přes pláténko (dolů stéká syrovátka - nevylévat je velmi zdravá a dá se vypít nebo použít třeba do domácího chleba). Pomocí…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
Fantastická brokolicová polévka s čedarem. Jak ji uvařit, aby chutnala božsky?