Kančí pečínka s omáčkou na sladko
Recept ještě nebyl hodnocenOmaáčka - vše dáme do kastrólu a povaříme cca 20 minut. Necháme zchladit a rozmixujeme noži dohladka. Odstavíme. Pečínka - rozpálíme sádlo a osmahneme cibuli dozlatova …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 753 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,60 g |
– nasycené | 2,77 g |
– nenasycené | 7,68 g |
–– mononenasycené | 4,44 g |
–– polynenasycené | 3,24 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Omaáčka - vše dáme do kastrólu a povaříme cca 20 minut. Necháme zchladit a rozmixujeme noži dohladka. Odstavíme. Pečínka - rozpálíme sádlo a osmahneme cibuli dozlatova …
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Skromná kuchyně: Šmorn je staročeská delikatesa, kterou snadno zvládnete i dnes
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů