Pohanková kaše (DlabemeZdrave)
Recept ještě nebyl hodnocenMléko na malém plameni přivedeme k varu, vmícháme pohanku a odstavíme, aby kaše zhoustla. Přendáme do hlubokého talíře, pokapeme máslem a posypeme skořicí, rozinkami a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 664 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 2,75 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mléko na malém plameni přivedeme k varu, vmícháme pohanku a odstavíme, aby kaše zhoustla. Přendáme do hlubokého talíře, pokapeme máslem a posypeme skořicí, rozinkami a…
Přidáno před 53 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše
Holka u plotny radí: Jak udělat ten nejlepší kuřecí vývar? Chuť masa i zeleniny zesílí jeden trik!
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?