Kapučínová bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy vyklepneme vajíčka, přidáme vanilkový a krupicový cukr, vyšleháme. šlehačku si ohřejeme spolu s rozpustnou kávou, mícháme až se rozpustí. Do mísy pak přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mísy vyklepneme vajíčka, přidáme vanilkový a krupicový cukr, vyšleháme. šlehačku si ohřejeme spolu s rozpustnou kávou, mícháme až se rozpustí. Do mísy pak přidáme…
Oddělíme si žloutky od bílků. Žloutky, cukr, vanilkový cukr a špetku soli našleháme do pěny. Z bílků si ušleháme tuhý sníh, mouku promícháme s práškem do pečiva. Sníh…
Ušleháme žloutky s cukrem a tukem, přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme dobře ušlehaný sníh z bílků. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi…
Do polévkového talíře uděláme silnou rozpustnou kávu. Ve větší mísce utřeme vanilkový cukr s Lučinou. V jiné misce vyšleháme šlehačku a přidáme k Lučině. Sušenky…
Rozpustnou kávu zalijeme vroucí vodou a rozmícháme se lžící krupice. Rum smícháme s whisky.Žloutky se zbylým krupicovým cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. …
Připravíme 2 skleničky, cca 2 dl. Čokoládu rozpustíme s trochou vody v mikrovlnné troubě (asi 15 vteřin). Rozmícháme, aby vznikla hladká lesklá kašička. Je-li třeba,…
Do malé mističky dáme 2 lžíce kávy a 2 lžíce cukru. Přilijeme 3 lžíce horké vody a ručním mixérem šleháme tak dlouho, dokud nevznikne tuhý krém.Do skleničky vložíme led,…
Koláč s více vrstvami udělá radost dětem i dospělým. Korpus je s příchuti kávy a kokosu, na něm pikantní marmeláda, poté jemný vanilkový tvarohový krém a úplně nahoře…
Do rozehřátého másla nasypeme rozpustnou kávu a postupně šlehačem zapracujeme cukr, vejce a vanilku. V jiné míse smícháme prosátou mouku, kakao a prášek do pečiva a za…
Předehřejeme troubu na 180°C. Čtvercovou formu 20x20 cm vymažeme po stranách máslem a dno vyložíme pečícím papírem. Cukr a vejce vyšleháme do pěny, cca 5-10 min.Mezitím…
Nejprve si uvaříme velice silnou rozpustnou kávu, do které přimícháme pár kapek mandlového aroma. Připravíme si krém - smetany vyšleháme se ztužovači, přidáme oba cukry…
Z karamelového pudinkového prášku, mléka, vanilkového a krystalového cukru si uvaříme pudink a dáme si ho vychladnout. Studený pak vyšleháme s povoleným máslem, lžící…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do folie a necháme v lednici aspoň hodinu odležet.Těsto pak vyválíme asi na tloušťku 2 mm, vykrájíme, pokládáme…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do folie a necháme v lednici aspoň hodinu odležet.Těsto pak vyválíme asi na tloušťku 2 mm, vykrájíme, pokládáme…
Sušenky nameleme nebo rozdrtíme a spojíme s máslem v kompaktní hmotu, která se nesmí drolit. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy (24cm) a pořádně umačkáme, můžeme…
Krém vyšleháme z dvou pudinků i se šlehačkou, pomazánkovým máslem a rumem. Do mísy naskládáme na dno piškoty, pokapeme uvařenou, ale vychlazenou silnou kávou, ve které…
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej a vychladlou kávu. Přisypeme ovesné vločky. Postupně k vaječné směsi vmícháme obě mouky, smíchané se sodou a kakaem. Zlehka vše…
Kdo rád experimentuje, zajisté si nenechá ujít příležitost a vyzkouší tento neobvyklý recept. Použití červené čočky společně s ovesnými vločkami ve sladké kuchyni je…
Vejce vyšleháme spolu s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Poté zašleháme olej, a střídavě vmícháme mouku s práškem do pečiva a mléko.Plech o velikosti 24x35 vymažeme…
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme srdíčka. Pečeme na 200°C asi 10 minut. Poté rozdělíme srdíčka na sudé počty (spodky a vršky). Vrchní namáčíme v polevě z bílé…
Oloupané mandle najemno umeleme,smícháme je s moučkovým cukrem a sušeným mlékem a podle potřeby přidáme med.Vypracujeme tužší tvárnou hmotu,kterou rozválíme na vále a…
Uvaříme silnou instantní kávu a nalijeme do ní trochu rumu, necháme vychladnout.Ušleháme pomazánkové máslo s cukrem a zakysanou smetanou, přidáme do tuha ušlehanou…
Oloupané mandle najemno umeleme,smícháme je s moučkovým cukrem a sušeným mlékem a podle potřeby přidáme med. Vypracujeme tužší tvárnou hmotu, kterou rozválíme na vále a…
Piškot: Žloutky vyšleháme s cukrem, mouku smícháme s kakaem, kávou, kypřicím práškem a přimícháme do žloutkové pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně jej vmícháme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nejlepší broskvové moučníky: upečte si bublaninu, hrníčkovou buchtu nebo mini dortíčky!
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
Čokoládové poleno podle slavného francouzského kuchaře Lignaca: Perfektní dezert chutná božsky, přitom není složitý